Hi, leuk dat je geïnteresseerd bent in de persoon achter de webshop! Mijn naam is Lisa, 31 jaar en ik ben de eigenaresse van Blij-Geluk. Van kleins af aan was ik altijd al druk met knutselen en cadeautjes. Cadeautjes, cadeautjes, cadeautjes, ik ben er gek op. Een eigen cadeautjeswinkel is dan ook altijd (stiekem) een hele grote droom geweest. Iemand helpen aan het perfecte cadeautje en de leukste bijpassende inpakartikelen. Naast cadeautjes is ontwerpen en interieur ook een grote hobby van mij. Dit heb ik inmiddels gecombineerd en daaruit is mijn webshop ontstaan!

Je vindt hier de leukste (gepersonaliseerde) cadeautjes, stationary, woonaccessoires en buitenartikelen. Dingen die mij (en hopelijk ook jou en anderen) blij en gelukkig maken. Dit zijn producten met mijn eigen ontwerp maar ook producten van andere creatieve ondernemers. Ooit hoop ik een hele eigen lijn aan producten te hebben! Dat zou zo ontzettend tof zijn.

Het is je misschien ook opgevallen dat ik een pagina heb met producten die verwijzen naar de Zweedse cultuur. Ik heb Zweedse roots en ben daar enorm trots op. Dit draag ik uit door ook dit stukje mee te nemen in mijn webshop.

Ben jij ook gek op cadeautjes, interieur of een Zwedenliefhebber? Neem dan gauw een kijkje in mijn webshop en volg mij op social media voor de leukste cadeautips.

Lieve groetjes,

Lisa

© 2020 - 2022 Blijgeluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel